a TOUCH of Vintage

Vintouch is een mix van “Vintage” en “Touch” Waarom? We werken met een herkenbare stijl in onze foto’s. Een kleine touch vintage in de nabewerking zorgt voor deze herkenbare stijl.

Van hobby naar werk: het is dit keer werkelijkheid.  Het is namelijk begonnen als hobby, naast mijn baan als verpleegkundige in het ziekenhuis. Ik kreeg eerst eens een opdracht om een gezin vast te leggen; daaruit volgde een opdracht om voor hen een geboortekaartje te maken en daaruit volgde vele vele opdrachten. Eerst met 2, maar al enige tijd geleden heeft mijn lieve collega, door de groei en de daarbij komende tijdsdruk, helaas besloten uit Vintouch te stappen.  Ik kon het niet loslaten en heb na een aantal jaren combineren van huis, ziekenhuis en Vintouch ervoor gekozen om te stoppen bij het ziekenhuis, zodat werk en privé beter gescheiden konden worden. 

Bruiloftsfotografie, Bruiloftsfilms, Gezinsfotografie, Zwangerschaps-shoots, Newborn-shoots, Vrienden-shoots, 

Inmiddels hebben we vele projecten mogen doen: Privé & Commercieel, variërend van fotoshoot’s tot grafische vormgeving. 

HOBBY

Passie familie hobby emotie nurse foto film

Over mij

Wie is die ik?

Hii! Ik ben Heidi, Fotograaf, Videograaf en ook nog eens gek op design/grafische vormgeving.

“Je moet je focussen op 1 ding” hoor ik wel eens.. Maar waarom? Het is allemaal fantastisch en door ervaring op alle fronten kan ik vanuit andere perspectieven naar een opdracht kijken. Dus ik focus me ook wel op 1 ding; namelijk “met heel veel plezier mooi werk afleveren”.

Gelukkig zijn inmiddels velen er van overtuigd dat je inderdaad je eigen werk kunt verbeteren als je ook daadwerkelijk je vanuit meerdere perspectieven je werk bekijkt.

Ik houd van mijn werk. Echt! Maar dat is niet mijn enige liefde; ik ben namelijk ook getrouwd met een super lieve, vrolijke, man die volledig achter mij staat. En daar bovenop nog eens moeder van een zoontje en 2 dochtertjes.

Familie

Ervaringen van klanten

Wat ik fijn vind aan Heidi is dat er tijdens de fotoshoot NIET teveel geposeerd wordt, waardoor wij ons erg op ons gemak voelde en ze hield rekening met de wensen en behoeften van onze dochter. Ik raad Heidi zeker aan als je net als ons net zulke prachtige foto's wilt hebben

Mandie van Otegem

Ze is een enthousiaste fotografe. Maakt prachtige en spontane foto's. Ook kleine kinderen weet ze heel mooi op de foto te zetten door er rustig de tijd voor te nemen. Echt een aanrader!

A. van Luttikhuizen

Heidi heeft de combinatie van technisch duidelijke- en emotioneel mooie weergave op technisch bekwame wijze uitgevoerd. Hulde!

Henk