Fotografie

Fotografie

-voor een onuitwisbare indruk-
Meer info

Videografie

Videografie

-voor de extra touch-
Meer info

(Grafisch) ontwerp

(Grafisch) ontwerp

-voor het complete plaatje-
Meer info

Zijn jullie verliefd en willen jullie dit graag vastleggen of gaan jullie zelfs trouwen?

Hebben jullie een jubileum te vieren?

Wil je graag een toffe herinnering met je vriend(inn)en?

Verwacht je een klein wondertje of is jullie kleine kindje al geboren?

Al deze momenten wil je zo lang mogelijk koesteren en Yess!! ik help jullie er graag bij door dit zo puur mogelijk vast te leggen! 

Fotoshoot, filmen, of grafisch ontwerp (ik help jullie onder andere bij het ontwerpen van jullie geboortekaartje, trouwkaart, of zelfs hele huisstijl voor jullie wedding; trouwkaart, dagprogramma, menukaart, plaatskaartjes voor de tafelschikking, bedank-kaart allemaal in dezelfde stijl?) Geef je wensen aan en we komen er vast samen uit!

Fotografie

Fotografie is voor iedereen anders; waar het voor de één een groot plezier is om voor de camera te staan heeft een ander er weer wat meer moeite mee. 

Mijn doel? De fotogenieke kant van elk persoon naar voren halen in zijn/haar persoonlijke sfeer en stijl. En dat zonder spanning en cameravrees. 

Ik heb veel soorten fotografie mogen doen, zoals onder andere:

Weddingshoots/Bruilofsfotografie; jullie grote dag op een unieke manier nog eens bekijken.

– Newbornshoots; jullie kleine baby in alle rust vastgelegd.

– Familieshoots: gezellig, samen, spontaan, zoals je een familie wilt zien.

– Loveshoots: De liefde vastgelegd. De mooiste herinneringen van elk moment; zowel koppels die net samen zijn als opa’s en oma’s die al jaren elkaars steun en toeverlaat zijn.

– Pregancyshoots: zwanger  zijn is bijzonder. Het zijn 9 maanden waarbij er een nieuw leven groeit. laat het vastleggen voor de mooiste herinneringen aan deze bijzondere, wonderlijke tijd.

– Proposal/aanzoeksshoots: Hét moment van de waarheid; wat gaat zij/hij zeggen? En welke reacties waren toen van de gezichten af te lezen? Zo mooi en liefdevol

 

Videografie

VIDEOGRAFIE… Net dat beetje extra, net de periode voor, tijdens en na pure emoties. 

We hebben al op verschillende bruiloften mogen filmen en altijd weer is het een verademing om deze beelden tot een mooi geheel te maken. Op de achtergrond, zonder op te vallen toch alle bijzondere momenten van de dag samenvatten; dat is wat we willen. 

Daarnaast proberen we de muziek altijd op de video aan te laten sluiten; qua ritme, overgang en stijl. Dit zorgt voor een prachtig geheel. Ben je benieuwd? Neem gerust contact op om eens een totaalbeeld van een film te komen kijken. Alleen zo kun je daadwerkelijk zien wat voor een invloed het kijken naar zowel beeld als overgang en geluid heeft op de totale sfeer. 

(grafisch) ontwerp

Jullie gaan je verloven of jullie zijn al verloofd, jullie gaan trouwen, jullie verwachten een kindje. Deze momenten wil je delen.. Hoe? Door een kaartje. Persoonlijk, in jullie stijl, met of zonder foto, in vele papiersoorten, bijzondere soorten afwerking en afmetingen te ontwerpen.  

– verlovingskaart

– safe-the-date-kaart

– trouwkaart (met evt complete huisstijl; uitnodiging, dagplanning, menukaart, tafelkaartjes etc. in dezelfde stijl ontworpen)

– geboortekaart

– jubileumkaart

Er zijn de afgelopen jaren vele kaarten de revue gepasseerd. Willen jullie van de kaartenstress af? Van foto- en videografie t/m grafisch ontwerp; we kunnen jullie alles uit handen nemen. 

Het enige wat van jullie verwacht wordt is: geef je stijl aan, geef de aantallen door en wij doen de rest.

Arianne
Arianne
Professioneel & kwaliteit
Lees verder
Hele fijne ervaring met Vintouch Beauty. We hebben onze trouwdag laten vastleggen door Vintoch Beauty. Daar zijn prachtige foto's uitgekomen. Een paar jaar later hebben we een fotoshoot laten maken van ons gezin met 3 personen en een paar weken terug opnieuw van ons gezin en dit keer met 4 personen. Na 5 jaar zijn wij nog steeds erg blij met Vintouch Beauty en zouden wij het iedereen aanraden. Professionele fotograaf, goede kwaliteit foto's en erg snelle levering.
Christine
Christine
Aanrader!
Lees verder
Gezellige en leuke fotoshoot gehad! Blij met de mooie foto's. Zeker een aanrader!
Otegem
Otegem
Professioneel, kwaliteit, waardevol
Lees verder
2 shoots gehad bij Heidi van vintouch beauty. Een zwangerschapshoot en een shoot met ons gezin. De foto’s zijn prachtig geworden. Wat ik fijn vind aan Heidi is dat er tijdens de fotoshoot NIET teveel geposeerd wordt waardoor wij ons erg op ons gemak voelde en ze hield erg goed rekening met de wensen en behoefte van onze dochter. Ik raad Heidi zeker aan als je net als ons zulke prachtige foto’s wilt hebben.
Arja
Arja
Superblij met het resultaat
Lees verder
een tijdje geleden een familyshoot bij haar gedaan en superblij met het resultaat. Ze is een enthousiaste fotografe. Maakt prachtige en spontane foto´s. Ook kleine kinderen weet ze heel mooi op de foto te zetten door er rustig de tijd voor te nemen. echt een aanrader!
Lisanne
Lisanne
Goede kwaliteit
Lees verder
De foto's die ze maakt zijn prachtig! Erg goede kwaliteit en tijdens de shoot is het erg gezellig. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de foto's 😉
Mattie Love
Mattie Love
@mattielove
Lees verder
Trouw en geboortekaart ontwerpen waren prachtig! Snelle service. Professionele aanpak. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
C. v Lagen
C. v Lagen
Lees verder
Leuke, vlotte fotografe. En ze maakt prachtige foto's, video's, geboortekaartjes, etc. Echt aan te raden:)
W. Kleijer
W. Kleijer
Professioneel en waardevol
Lees verder
Van bijzondere momenten op een unieke manier de sfeer meegeven aan de foto! Vintouch Beauty is steeds weer flexibel en gemotiveerd om het maximale resultaat op te leveren tegen relatief bescheiden kosten.
Jolinde vd Krol
Jolinde vd Krol
professioneel en kwaliteit
Lees verder
Het zijn prachtige foto's geworden! Bedankt!
Previous
Next