Wilt u uw bedrijf laten opvallen ?

Fotografie

Fotografie

-voor een onuitwisbare indruk-
Meer info

Videografie

Videografie

-voor de extra touch-
Meer info

(Grafisch) ontwerp

(Grafisch) ontwerp

-voor het complete plaatje-
Meer info

Fotografie

Wil je jouw diensten aan breder publiek tonen?

Wil je jouw website vullen met kwalitatief materiaal?

Krijg je niet op de foto waar je trots op bent?

Wij kunnen helpen! Door in gesprek te gaan met u/jou kijken we wat de wensen zijn en wat het bedrijf moet uitstralen. Warmte/frisheid/modern/strak/landelijk/productieproces of eindresultaat van een project. Wij zorgen dat u een op maat gemaakt beeld krijgt volgens uw unieke wensen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Videografie

VIDEOGRAFIE… Net dat beetje extra, net even verder kunnen kijken dan stilstaande beelden. 

Met videografie bereik je een heel ander beeld dan met fotografie. Wij proberen elk project vanuit verschillende hoeken te filmen, zodat alle details en overzichten naar voren komen. 

Wilt u niet het uiteindelijke resultaat, maar juist de weg er naartoe in bewegende beelden laten zien? Met rustig, duidelijke weergaven van uw bedrijf en/of projecten laten wij uw bedrijf stralen. 

(grafisch) ontwerp

Uw bedrijf begint bij uw dienst en uw product. Maar om deze goed op de markt te brengen kunnen wij u helpen een logo te ontwerpen, met uitbreiding tot gehele huisstijl (denk aan briefpapier, visitekaartjes, flyers en/of folders). 

Daarnaast hebben wij al voor verschillende klanten jaarlijks kun kerstkaart mogen ontwerpen; passend bij het bedrijf, in de stijl die de klant voor ogen heeft. Want op deze momenten is het van belang dat u er uit springt. 

Wilt u (weer) een frisse start en graag hulp bij het ontwerpen van uw website? Geef uw wensen aan en wij helpen u op maat.

Graag tot ziens!

Henk R.
Henk R.
technisch duidelijke- en emotioneel mooie weergave op technisch bekwame wijze uitgevoerd
Lees verder
Na de oplevering van ons nieuwe huis heeft Heidi er een complete fotodocumentatie van gemaakt. Niet alleen wij, maar ook de aannemer en de onderaannemers zijn daar erg blij mee. Heidi heeft de combinatie van technisch duidelijke- en emotioneel mooie weergave op een technisch bekwame wijze uitgevoerd. Hulde !
Kleijer
Kleijer
professioneel en waardevol
Lees verder
Van bijzondere momenten op een unieke manier de sfeer meegeven aan de foto! Vintouch Beauty is steeds weer flexibel en gemotiveerd om het maximale resultaat op te leveren tegen relatief bescheiden kosten.
Laartechniek
Laartechniek
Lees verder
Wat een professionaliteit, kwaliteit, snelle en kortom een perfecte service! Zoals zakelijk als privé is Vintouch zeker aan te bevelen
Previous
Next